Ik heb het gisteren nodig…

… jep, dat horen we vaker. Alles kan, hieronder de standaard doorlooptijd.

Geen haast, maar ik moet er mee beginnen

Dit is het beste scenario. Misschien hebt u het materiaal nu niet nodig, maar wel in de komende weken of maanden. Het is het beste om meteen met deze projecten te beginnen, zodat ons ontwerpteam aan de slag kan met het creatieve ontwerp en u de tijd heeft om met ons samen te werken om het ontwerp precies zo te krijgen als u het hebben wilt.

Ik heb ze zsm nodig

De meeste van onze klanten vallen in deze categorie. Zij hebben ze niet nodig voor een harde deadline, maar hebben echt professioneel materiaal in handen nodig, zodat zij kunnen beginnen met de groei van hun bedrijf. Bel ons vandaag nog en wij kunnen verschillende opties bespreken om de beste producten tegen de beste prijs te krijgen… en natuurlijk z.s.m. in uw handen.

Moet ze gisteren hebben!

Wij krijgen vaak telefoontjes van cliënten die brochures en ander materiaal binnen een paar dagen in handen moeten hebben. Als dat bij u het geval is, bel ons dan meteen, dan bespreken we het tijdschema en zorgen we ervoor dat u uw professioneel drukwerk op tijd krijgt voor die handelsbeurs of die zo belangrijke vergadering.

Wij kunnen je brochures ontwerpen en drukken binnen 48 uur. Dit varieert per project, dus bel voor meer informatie.

 

Standaard doorloop tijd brochure ontwerp

Download de prijscatalogus