Reacties

v

Wat zeggen klanten over ons

Honderden klanten door het hele land vertrouwen op onze kwaliteiten. Hier een aantal reacties.

Uitstekend!

Uitstekende dienstverlening voor een betaalbare prijs De BrochureMakers hebben voor mij de website, brochures, visitekaartjes ontwikkeld en geregeld en geeft adviezen hoe dit onderhouden kan worden. Mark Botter is creatief en komt met prima ideeën die erg toepasbaar zijn. Hij is een klankbord voor mijn bedrijf op het gebied van marketing en internet gebruik. De prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Alfons Mulder

Eigenaar, Fivéma

Prachtige brochures

Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Prachtige brochures afgeleverd, precies zoals wij het voor ogen hadden. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

Paulien van Bruggen

Oprichter , Go-North.nl

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden over de vormgeving van onze website verder krijgen wij ook zeer goede reacties van onze klanten over de uitstraling, duidelijkheid etc.

David Stoter

Eigenaar , Supreme Reclame

Telkens weer, onder de indruk…

Professionele bedrijfsuitingen voor een goede prijs De BrochureMakers zorgt ervoor dat onze bedrijfsuitingen er professioneel uitzien. Websites, factsheets, kerstkaarten, autoreclame, etc. Maar De BrochureMakers verzorgen ook grafische weergaven in onze HR-adviesrapporten en onderzoeksrapportages waar onze klanten telkens weer van onder de indruk zijn.

Marinus van Petegem

Eigenaar , PTGM

Erg prettig

De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

Petra Kok

Eigenaar, Employability

Aanrader!

Kwaliteit voor een goede en duidelijke prijs. De BrochureMakers is ons vaste ontwerpbureau. Zij hanteren korte lijnen en snelle ”levering”. Kwaliteit staat hoog bij hun in het vaandel, op dit moment lopen 160 medewerkers in werkkleding waarvan het design van De BrochureMakers afkomstig is. Wij raden dan ook De BrochureMakers ten zeerste aan!

Nick van Bruggen

Eigenaar, NXPD

Op naar de volgende opdracht!

De opdracht is vlug opgepakt en creatief erg goed uitgewerkt. De samenwerking is constructief en plezierig. Ook de nazorg trajecten worden vlot opgepakt. Mark, dank je wel voor de plezierige samenwerking en op naar de volgende opdracht!

Berend Selhorst

Liberty Wellness

Mooie reclame-uiting

Goede communicatie leidt tot mooie reclame-uiting. Goede communicatie. Prima resultaat. Goed geluisterd naar mijn wensen en die vertaald in een mooi product.

Rob Krot

Eigenaar, Eik Producties

Professioneel en betrokken

Alles wat je vraagt is er op tijd. Mark denkt met je mee en op een professionele manier blijft hij betrokken, hij houdt je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, kortom meer dan je verwacht, Top!

Cor Heek

Eigenaar, Fabrieksuitje

Snelle respons en levertijd

Mark verzorgt al jaren onze website, drukwerk en promotiemateriaal. Snelle respons en levertijd en dat wat hij aanlevert is helemaal van deze tijd.

Ingrid De Vries

Combigas BV

Tevreden klant!

Mijn samenwerking met Mark heb ik als erg positief ervaren. Voor één van mijn klanten was ik op zoek naar een goede betaalbare reclamemaker. De communicatie verliep goed, Mark denkt mee en reageert snel. Het opgeleverde werk is van goede kwaliteit met een tevreden klant als gevolg!

Chantal Bannink

Eigenaar, Lentebloesem