Brochure ontwerp kosten en druk kosten

Hier vind je hoe onze prijzen tot stand komen voor de meest populaire producten

brochure-ontwerp-prijzen

One-stop-shop

Omdat we je brochure ontwerp project van begin tot eind kunnen afhandelen, besparen we je het gedoe om afhankelijk te zijn van meerdere partijen. Daardoor blijven onze brochure ontwerp prijzen betaalbaar en de drukkosten laag. We besparen je de tijd en moeite om een drukker te vinden, het correct aanleveren van drukbestanden, en het bezorgen van het drukwerk.

Stem af op jouw budget

Onze prijzen voor brochure ontwerp zijn aantrekkelijk voor bedrijven met minder budget, omdat we het ontwerp, het drukken en de verzending in één gemakkelijk pakket opnemen. Omdat we niet afhankelijk zijn van één drukkerij kunnen we het aantal exemplaren en de manier van drukken op je budget afstemmen.

Direct beginnen?

Betalen gaat in tweevoud, je ontvangt vooraf een factuur voor 50% van het offertebedrag. Zodra de betaling ontvangen is kunnen we direct beginnen! Wij vertrouwen op onze ontwerpkwaliteiten dus de rest betaal je achteraf wanneer jij 100% tevreden bent over het resultaat.

brochure ontwerp prijzen
Hoeveel kost een ontwerp?

Voor we aan een project beginnen, ontvang je van ons een volledige offerte voor alles wat je nodig hebt. Deze offerte zal de geschatte tijd voor het ontwerp, de prijs van het ontwerp, en de drukkosten uitsplitsen. Zodra we een getekende offerte ontvangen hebben, beginnen we het project.

Om algemene prijzen te zien, klik je op de knop onderaan deze pagina.

Verspreiden jullie ook?

Jazeker, we beschikken over een groot netwerk aan verspreiders voor het verspreiden van folders, flyers of brochures. Geseald, los of in een pakket met meerdere aanbieders, of geadresseerd, bij ons is alles mogelijk!

Vraag naar de mogelijkheden bel 038 – 2022 391

Hoe kan ik betalen

Afhankelijk van de grootte van de order, betaal je een aanbetaling van 50% of betaal je het totale bedrag achteraf. Dit wordt voor ieder project apart in de offerte vermeldt.

Vraag naar de mogelijkheden, bel 038 – 2022 391

Uitstekende dienstverlening voor een betaalbare prijs De BrochureMakers hebben voor mij de website, brochures, visitekaartjes ontwikkeld en geregeld en geeft adviezen hoe dit onderhouden kan worden. Mark Botter is creatief en komt met prima ideeën die erg toepasbaar zijn. Hij is een klankbord voor mijn bedrijf op het gebied van marketing en internet gebruik. De prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Alfons Mulder

Eigenaar, Fivéma

De BrochureMakers hebben een mooie brochure voor onze Zorgboerderij ontwikkeld. Ook onze visitekaartjes en website tonen een professionele uitstraling. Mark, bedankt voor je vakwerk! Goed luisteren en begrijpen wat de cliënt bedoelt en wenst, dat is jouw kwaliteit! Wij zijn heel tevreden met het resultaat!

Herman Hage

Eigenaar en taaldocent, De Taal Meester

Download de prijscatalogus