|    
 

WordPress Website Groningen | Employability

Ook een website in WordPress laten maken?

Enkele voordelen van een website in WordPress:

    • Google houdt van WordPress, de structuur is ‘Google vriendelijk’
    • Gemakkelijk zelf te onderhouden
    • Goed beveiligd
    • Kan makkelijk met je onderneming meegroeien
    • ‘Instap modellen’ vanaf € 475,-

Waarom een uitzendbureau uit Groningen, een WordPress website liet bouwen in Zwolle

Om bij het begin te beginnen, het gaat om de website van Employability, een nieuw uitzendbureau te Groningen gestart door Eric en Petra. En om gelijk de link met Zwolle te verklaren: Eric kennen wij vanuit onze businessclub. Hebben ze in Groningen geen website makers? Vast wel, maar wij hebben Eric en Petra een onweerstaanbaar voorstel gedaan: Een super de luxe website met alles erop en eraan, tegen een zeer scherp tarief. Een prijs waarmee we de markt kapot zouden maken mochten we dit vaker doen. Het was ‘an offer, you can’t refuse’. Niet dat we gingen dreigen of een paardenhoofd in een bed hebben gelegd ofzo, maar Eric en Petra konden geen nee meer zeggen. En dat deden ze dus ook niet…

Van experimenteren naar expert

Het aanbod hield in dat wij een test gingen doen met een nieuwe WordPress tool, de zogenaamde WP Job Manager plugin. Wij bieden onze klanten niet graag producten aan waar wij nog niet mee geëxperimenteerd hebben maar wij hadden een goed beeld gekregen van deze handige vacature tool. Wat houdt deze tool in? Een uitzendbureau kan gemakkelijk vacatures plaatsen, deze vacatures delen met bijvoorbeeld een grote internationale vacaturesite als Indeed. Op die manier ben je natuurlijk veel zichtbaarder dan een standaard website van een nog onbekende uitzendorganisatie. Op Employability.nlkunnen werkzoekenden makkelijk een account aanmaken, vervolgens CV’s maken of uploaden, solliciteren op vacatures en job alerts aanmaken om zo op de hoogte te blijven van nieuwe soortgelijke vacatures… Dus voor een uitzendbureau anno 2016, alles wat het nodig heeft, and then some!

We ontdekten gave nieuwe software, hebben veel onderzoek gedaan en hebben veel getest. Er is het een en ander misgegaan en vervolgens weer opgelost. Kortom, we hebben veel geleerd! Dankzij het vertrouwen van Petra en Eric was ons plan B niet nodig. Achter het aanbod zat natuurlijk wel een gedachte: De klant helpen en onszelf versterken. We kunnen dus gerust zeggen dat wij vanuit een experiment, experts zijn geworden!

Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

download nu de productcatalogus→