|    
 

Vormgeving flyer Zwolle | Café de Stoof

Vormgeving flyer Zwolle , cafe de stoof

Vormgeving flyer Zwolle | Café de Stoof

Wij mochten de nieuwe flyer maken voor Café de Stoof. Café de Stoof in Zwolle is bezig zich als feestcafé op de kaart te zetten. De jeugd uit Zwolle en weide omgeving weet de gezellige bruine kroeg steeds beter te vinden. Om de nieuwe lichting studenten kennis te laten maken met de kroeg is er flink gestrooid met flyers. De nieuwe campagne: Pitchers voor €5,-  had een aantal uitingen waaronder:

 • Vormgeving flyer
 • Vormgeving A0 poster
 • Facebook advertenties

Spoedklus vormgeving flyer Zwolle

Anderhalve week voor de ‘studenten-intro-weken’ begonnen, moesten de flyers klaar liggen om uitgedeeld te worden. Enige haast was dus geboden. Het concept werd overlegt, de vormgeving is binnen een dag tot stand gekomen en 3 dagen later lagen de flyers bij het café op de mat om uitgestrooid te worden. Het café heeft zich onder de nieuwe Zwolse horeca bezoekers goed bekend gemaakt en zij zullen zeker terug komen voor meer!

Klik hier om te zien hoe druk ze het hadden bij Café de Stoof…

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak je keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→