|    
 

Flyer ontwerpen | Tekstschrijver in Deventer | Tekst die Spreekt

Flyer maken | Tekstschrijver in Deventer | Tekst die Spreekt

Agnes Folkersma is een tekstschrijver in Deventer van tekstdiespreekt.nl en De Brochure Makers zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Agnes vroeg: Willen jullie de flyer ontwerpen, dan schrijf ik de tekst. Dat leek ons een goede samenwerking. Teksten schrijven en vormgeving zijn twee verschillende dingen. Daarom leek het ons een goed plan om een partner te vinden die professionele teksten kan schrijven die de desbetreffende doelgroep over kan halen! Sinds wij samenwerken hebben wij verschillende klussen samen gedaan. Dat betekent dat wij ons bezig houden met de flyer ontwerpen en dat Agnes (vanuit Deventer) de teksten schrijft!

Flyer ontwerp  maken

Flyer maken voor een campagne of event werkt vaak erg efficiënt. De boodschap moet bekend worden. De flyer ontwerpen is dan natuurlijk van groot belang. Je wilt ook graag dat je flyer veel bekeken en gelezen wordt! Dat kan je aan Basis Reclame overlaten. Een flyer ontwerpen is nog steeds één van de minst tijdrovende of dure marketinginstrumenten.

Flyers ontwerpen Deventer

Naast dat wij de flyers ontwerpen, denken wij na over de boodschap, de doelgroep en of wij de flyer aan kunnen laten sluiten met bijvoorbeeld een Facebook actie. Wij hebben korte lijntjes met verschillende drukkers in binnen- en buitenland en kunnen daarom het beste drukwerk voor de beste prijs garanderen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak je keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→