|    
 

Reisbrochure maken reisorganisatie Go-North

reisbrochure maken

Reisbrochure maken voor reisorganisatie Go-North

Wij mochten het nieuwe reisbrochure ontwerp maken voor Go-North. Een folder maken was de eerste opdracht die wij voor Go-North mochten doen. Go-North is een reisorganisatie die, zoals de naam doet verklappen, reizen organiseert naar Scandinavië en Lapland. Go-North heeft ons benadert met de vraag om een reisbrochure te maken. Na dat wij tijdens onze ontmoeting, een duidelijk beeld hebben gekregen van de vraag hebben wij een ander voorstel gedaan.

Het doel van de reisbrochure

Go-North wilde een reisbrochure maken om hun nieuwe bedrijf te promoten, met name op beurzen.  Aangezien G0-North diverse reizen organiseert leek het ons leuk om daar diverse sheets voor te maken die, per stuk, of gebundeld, in de brochure konden worden gestopt. Zo kunnen geïnteresseerden een selectie maken uit reizen die zij aantrekkelijk vinden. In de brochure zelf, zijn de USP’s van het bedrijf goed vertegenwoordigd maar ook het voorstellen van het bedrijf.

Werkzaamheden:

 • Fotografie
 • Grafische vormgeving
 • Vouwen/afwerking
 • 5.000 stuks full colour gedrukt

Ook een reisbrochure laten maken?

Wij proberen onze klanten altijd te verrassen met een design dat bij hun past. Een grafisch uitdagend ontwerp voor een standaard drieluik folder of een brochure in een unieke vorm?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak een keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→