|    
 

Poster europarty – Cafe stoof

Poster ontwerp Zwolle |  Europarty

Poster ontwerp Zwolle, voor feestcafe De Stoof in Zwolle hebben wij een poster vormgegeven voor het jaarlijkse Europarty feest. Dit studentenfeest wordt altijd druk bezocht en erg gewaardeerd (ook om de prijs!).

De basis van een goede poster is het concept

Een poster maken bestaat uit verschillende onderdelen, maar het begint met het concept. De doelgroep zijn studenten uit Zwolle, van alle jaren en rangen (18 plus uiteraard). Studenten liggen meestal wel om een paar euro’s verlegen dus een feestje waarbij een biertje een euro kost zullen ze logischerwijs niet gauw afslaan! Cafe de Stoof speelt daar al;tijd handig op in, en zo ook deze keer.

Uitstraling

De uitstraling van dit poster ontwerp moest daarom niet al te luxe zijn, maar wel strak, netjes en natuurlijk duidelijk. In grote lijnen hebben wij de huisstijl aangehouden van Cafe de Stoof met wat andere kleurtinten die beter bij het thema horen.

De Brochure Makers

Of het nu gaat om een flyer maken, een brochure, website of een complete marketingcampagne, wij helpen MKB bedrijven, stichtingen en zelfstandigen om meer ruchtbaarheid te geven aan hun boodschap. Of het nu gaat om een evenement, een identiteit voor een merk of de lancering van een nieuw product: De Brochure Makers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak je keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  [mkdf_button size=”” type=”” hover_type=”” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”100″ text=”Bekijk alle refferenties” link=”https://brochure-ontwerp-bureau.nl/leer-meer/referenties/”]

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→