|    
 

Flyers ontwerpen Zwolle | NXPD 120 medewerkers

ontwerpbureau uit Zwolle, NXPD

Flyers ontwerpen Zwolle NXPD 120 medewerkers

Wij mochten de nieuwe flyer maken voor NXPD Zwolle. Als vaste klant sinds jaar en dag heeft NXPD ons als ontwerpbureau uit Zwolle gevraagd om flyers te ontwerpen. NXPD is per 1 april 2014 een samenwerking aangegaan met een freelance intermediair. Dit resulteerde in het feit dat NXPD van 60 medewerkers, naar 120 medewerkers is gegaan. De flyers die wij gingen ontwerpen zijn per post verstuurd naar verschillende adressen in Zwolle en omgeving. Directe marketing met de flyers en een begeleidende brief naar klanten en prospects.

Flyers ontwerpen met een blik personeel open trekken

Het flyer ontwerp moest ‘catshy’ zijn en het moest de boodschap goed overbrengen. Wij hebben verschillende ontwerpen laten zien voor de flyers maar kwamen er al gauw achter dat de opzet met het blik gemotiveerde personeel, het meest in de smaak viel.

Ontwerpbureau uit Zwolle

Naast dat wij de flyers ontwerpen, denken wij na over de boodschap, de doelgroep en of wij de flyer aan kunnen laten sluiten met bijvoorbeeld een Facebook actie. Wij hebben korte lijntjes met verschillende drukkers in binnen- en buitenland en kunnen daarom het beste drukwerk voor de beste prijs garanderen.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak je keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→