|    
 

Mike Verboom flyer ontwerp en drukken

Flyer ontwerp

Online Flyer Ontwerpen voor social media campagnes

Social media campagnes kunnen op vele manieren gevoerd worden maar belangrijk is om jezelf te zijn als bedrijf. Breng je volgers iets waar ze echt op zitten te wachten en zorg dat de manier waarop de boodschap over wordt gebracht, past bij jouw bedrijf.

Online flyers ook laten drukken

Een online flyer kunt u natuurlijk ook laten drukken! Wij beschikken over een groot netwerk aan drukkers en kunnen u daarom altijd een zeer scherp tarief aanbieden.

Mike Verboom Flyer ontwerp  en drukken

Wij mochten de nieuwe flyer maken voor Mike Verboom. Mike Verboom heeft op hoog niveau getennist en geeft zijn talenten door aan de jeugd en iedereen die zijn of haar ‘game’ wil verbeteren. De flyers zijn bij de leden van de 6 clubs waar hij lesgeeft bezorgd. Elk met een foto van de desbetreffende club, om het gevoel van verbintenis op te wekken. 12 nieuwe aanmeldingen voor het nieuwe seizoen!

De Brochure Makers

Of het nu gaat om een flyer maken, een brochure, website of een complete marketingcampagne, wij helpen MKB bedrijven, stichtingen en zelfstandigen om meer vruchtbaarheid en kracht te geven aan hun boodschap. Of het nu gaat om een evenement, een identiteit voor een merk of de lancering van een nieuw product: De Brochure Makers.

 

Ook flyers laten maken?

Wij proberen onze klanten altijd te verrassen met een design dat bij hun past. Een grafisch uitdagend ontwerp voor een standaard drieluik folder of een folder in een unieke vorm? Bekijk hier de prijzen of neem direct contact met ons op:

Mail ons: info@debrochuremakers.nl

Bel ons: 038 – 7850 516

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak je keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→