|    
 

Menukaarten ontwerpen en drukken

Folder ontwerp, Bollo bollo, Folder

Menukaarten drukken Zwolle

Naast dat wij de menukaart ontwerpen, kunnen wij ze ook drukken. Dankzij een groot netwerk aan drukkers in binnen- en buitenland, zijn wij altijd scherp geprijsd en garanderen wij perfecte kwaliteit!

Menukaarten ontwerpen en drukken

Van Bollo Bollo, een nieuw broodjeshuis dat gevestigd is aan het Lubeckplein in Zwolle, hebben wij de opdracht gekregen om nieuwe menukaart te ontwerpen en laten drukken. Peter en Younes zijn twee jonge ondernemers die met een hele mooie zaak en heerlijke “bollen”, de Zwolse studenten gaan voeden! De jongens zijn handig ingesprongen op de vraag naar een broodjeshuis aan het Lubeckplein. De Brochure Makers heeft het ontwerp van het logo mogen doen en daarna kwam de vraag of wij de menukaarten wilden ontwerpen en drukken.

Menukaarten ontwerpen

Vaak wordt er door bedrijven in de Horeca weinig aandacht besteed aan de menukaart ontwerpen. Dat vinden wij een gemiste kans, een klant kijkt over het algemeen het langst naar de menukaart! Een mooi en logisch ontwerp kan rust bieden wat de ervaring van de klanten ten goede komt!

Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

download nu de productcatalogus→