|    
 

Folders ontwerpen Amsterdam
Real Estate Manager

folders ontwerpen, Amsterdam

Folders ontwerpen Amsterdam | Real Estate Manager

Wij mochten de nieuwe Folder maken voor de app Real Estate Manager. Voor IT bedrijf i-Reservations mochten wij nieuwe folders ontwerpen. Voor de nieuwe app die er voor zorgt dat vastgoedbeheerders hun administratie netjes en gemakkelijk kunnen beheren, altijd en overal.

Folders ontwerpen op alle formaten

We hebben een folder ontwerp gemaakt op A3 formaat, gevouwen naar een staande A4. We hebben in overleg met i-Reservations uit Amsterdam, overlegt wat voor uitstraling het folder ontwerp moest hebben. Folders ontwerpen begint natuurlijk bij een concept, dan de vormgeving en de tekst, maar de materiaal keuze is ook erg belangrijk. Daarom hebben wij voor een zwaardere variant gekozen van een matte papiersoort. De grijze vlakken krijgen hierdoor een erg chique uitstraling die er erg aantrekkelijk uitziet!

Werkzaamheden:

  • Fotografie
  • Grafische vormgeving
  • Vouwen
  • 1.000 stuks full colour gedrukt

Ook folders laten maken?

Wij proberen onze klanten altijd te verrassen met een design dat bij hun past. Een grafisch uitdagend ontwerp voor een standaard drieluik folder of een folder in een unieke vorm?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak een keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→