|    
 

Folders laten drukken – Spuma.nl

Folders laten drukken, Spuma.nl

Folders laten drukkenSpuma.nl

Wij mochten de nieuwe Folder maken voor Spuma.nl. Spuma.nl is een grote online drankengroothandel. Zeer concurrerende prijzen en een goede service, staan symbool voor Spuma.nl. De eigen chauffeurs van Spuma verspreiden de boodschap en om hun vaste klanten nieuwe acties te laten zien laten ze deze folders achter tijdens hun dagelijkse route. Spuma.nl heeft de folders laten drukken en ontwerpen door Basis Reclame.

Enkele voorwaarden voor het ontwerp van de folders:

  • Professionele  foto’s
  • Eenheid in het ontwerp
  • De huisstijl van Spuma.nl
  • Verdeling van de informatie over de 6 zijden van de drieluik folder

Wil je folders laten drukken en ontwerpen? Klik op de button voor meer informatie of vul hieronder het offerte formulier in en ontvang binnen een dag een offerte op maat!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak een keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→