|    
 

Folder Ontwerp | NatuurlijkeVoeding

folder, Tri-fold, Natuurlijke voeding

NatuurlijkeVoeding – folder

Wij mochten de nieuwe Folder maken voor NatuurlijkeVoeding. NatuurlijkeVoeding richt zich op mensen die bewust leven, die zich wat aantrekken van de slechte berichten uit de voedingsindustrie en daarom meer informatie willen over natuurlijke voeding. Deze informatie wouden ze verspreiden via een  folder.

Na een doelgroep omschrijving kwamen wij tot de conclusie dat deze mensen vaak geen idee hebben waar ze moeten beginnen. Flyeren was een optie maar een betere optie leek ons de groenteboeren, de bakkers en de slagerijen in Zwolle te benaderen. Of hun informatie daar in een bakje mocht staan slaan we twee vliegen in één klap! Ten eerste heeft men daar tijd om de folder te lezen omdat ze hun bestelling afwachten, ten tweede zijn dit al mensen die bewust zijn van hun voeding.

Dit leverde NatuurlijkeVoeding haar eerste klanten op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak een keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→