|    
 

Folder Ontwerp Konteno.eu

folder ontwerp, Kontento.eu

Folder Ontwerp Konteno.eu

Wij mochten de nieuwe Folder maken voor Kontento.eu. Kontento.eu heeft De Brochure Makers benaderd met de vraag om een ‘mooie’ folder ontwerp te maken. Teksten waren reeds aangeleverd alsook een aantal leuke foto’s.

De cateringservice van Kontento houdt niet op bij een hapje en een drankje. Zij organiseren eigenlijk het gehele amusementsprogramma van bedrijven met 10-100 werknemers. Denk aan bedrijfsuitjes, jubileumfeesten, prijsuitreikingen, bedrijfslunches en borrel evenementen.

Dit alles moest fris, overzichtelijk en compleet in de folder komen.

De dag nadat de folders bezorgt waren, heeft Kontento er al twee grote klanten bij.

 

Ook folders laten maken?

Wij proberen onze klanten altijd te verrassen met een design dat bij hun past. Een grafisch uitdagend ontwerp voor een standaard drieluik folder of een folder in een unieke vorm?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak een keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→