|    
 

Folder ontwerp Free Peat Vriezenveen

Folder ontwerp Free Peat Vriezenveen

Free Peat te Vriezenveen is een bedrijf dat substraten ontwikkelt en distribueert door de hele wereld. De wens was een nieuwe folder laten maken die geschikt was voor al hun klanten.

Meerdere talen folder

De folder is in verschillende versies uitgebracht. De Perzische versie was daarbij de grootste uitdaging. Afgezien van de schrijfwijze bestaan de lettertypes en speciale tekens niet standaard in onze ontwerpprogramma’s. Uiteindelijk hebben wij met de Perzische tolk de teksten en de beelden van de folder tot een prachtig eindresultaat weten te brengen.

Een tweede folder laten ontwerpen

De organisatie komt met verschillende merken op de markt (zoals meerdere bedrijven doen) en daarom heeft de klant een tweede folder laten ontwerpen. Deze keer hebben wij een folder gemaakt voor de Turkse markt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak een keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→