|    
 

Folder ontwerp Deventer | Praktijk Optimus

folder ontwerp, Praktijk optimus, Deventer

Folder ontwerp Deventer | Praktijk Optimus

Wij mochten de nieuwe Folder maken voor Praktijk Optimus. Praktijk Optimus uit Deventer helpt mensen met moeilijkheden in de psyche. De diensten die zij leveren wouden onder de aandacht brengen en vroegen zij of wij een folder ontwerp wouden maken. Het is een drieluik folder geworden omdat er veel teksten op moesten komen.

Enkele wensen voor de folder:

 • De teksten goed verdeeld
 • Verschillende folder ontwerpen
 • Gebruik van de huisstijl kleuren

 

Wil je een folder laten ontwerpen en drukken? Klik hier voor meer informatie of vul hieronder het offerte formulier in en ontvang binnen een dag een offerte op maat!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak een keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→