|    
 

Flyers voor evenementen | Praktijk voor Pijnbestrijding

flyers voor evenementen, flyeractie, Praktijk voor Pijnbestrijding

Flyers voor evenementen | Praktijk voor Pijnbestrijding

Wij mochten de nieuwe Folder maken voor Praktijk voor pijnbestrijding. Praktijk voor Pijnbestrijding is een acupunctuur en tuina-massage praktijk. PvP was op zoek naar flyers voor evenementen. A5 flyers om bijvoorbeeld bij bezoekers onder de ruitenwisser te leggen of tijdens het evenement uit te delen.

Waarom bij een evenementen flyeren

Tijdens sportevenementen wordt er vaak geflyerd en niet zonder reden. Veel mensen dichtbij elkaar, die van hetzelfde houden. Voor Merel van Praktijk voor Pijnbestrijding houdt dat in dat zij haar acupunctuur en tuina-massage behandelingen bij een sportevenement onder de aandacht wil brengen. Veel sporters kampen met blessures. Blessures, die lang niet altijd via de doorgaans bekende geneeswijzen, verholpen kunnen worden. De alternatieve geneeswijze is bij deze groep vaak onbekend, en met een passende A5 flyer heeft zij een grote groep in één keer kunnen bereiken!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak je keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→