|    
 

Online Flyer Ontwerpen | NXPD

flyers voor een evenement, NXPD

Online Flyers voor een evenement ontwerpen

Afgelopen WK wou NXPD Flyers voor een evenement. Uitzendbureau NXPD uit Zwolle heeft tijdens het afgelopen WK een leuke social media campagne gevoerd. Het aantal bierdopjes die tijdens de vrijdagmiddagborrels verzameld werden, konden worden geraden. Het gewicht van de gene die het dichtst in de buurt van het aantal dopjes kwam, ontving zijn eigen lichaamsgewicht in kratten bier! Deze actie heeft voor veel ‘likes’ op Facebook gezorgd en kon daarom als een succes worden bestempeld!

Online Flyer maken voor social media campagnes

Social media campagnes kunnen op vele manieren gevoerd worden maar belangrijk is om jezelf te zijn als bedrijf. Breng je volgers iets waar ze echt op zitten te wachten en zorg dat de manier waarop de boodschap over wordt gebracht, past bij jouw bedrijf.

Online flyers ook laten drukken

Een online flyer kunt u natuurlijk ook laten drukken! Wij beschikken over een groot netwerk aan drukkers en kunnen u daarom altijd een zeer scherp tarief aanbieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak je keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→