|    
 

Flyers ontwerpen Amsterdam
Verkeerschool Kennedy

Flyers ontwerpen Amsterdam, Verkeerschool kennedy

Flyers ontwerpen Amsterdam | Verkeerschool Kennedy

Flyers ontwerpen Amsterdam voor verkeersschool Kennedy. De verkeersschool was bezig om met een leuke reclamecampagne om zodoende meer studenten aan te trekken. Basis Reclame is de flyers gaan ontwerpen voor de verkeersschool uit Amsterdam. De sfeer diende rustig te zijn maar toch uitnodigend voor de jonge studenten.

Flyers ontwerpen Amsterdam

Via de de knop “Vraag een offerte aan” bovenaan de pagina kan je gemakkelijk een offerte aanvragen om te zien wat je flyers moeten gaan kosten.

Flyers maken Amsterdam

Wij kunnen voor jouw flyer maken. Hieronder valt het flyers ontwerpen, kunnen wij ze ook drukken. Dankzij een groot netwerk aan drukkers in binnen- en buitenland, zijn wij altijd scherp geprijsd en garanderen wij perfecte kwaliteit!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak je keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→