|    
 

Flyer ontwerp Deventer | Klanktherapie en Acupunctuur

flyer ontwerp deventer, Klanktherapie en accupunture

Flyer ontwerp Deventer | Klanktherapie en Acupunctuur

Wij mochten de nieuwe flyer maken voor Klanktherapeut Gerard Somer uit Deventer. Ze hebben een nieuwe praktijk geopend. Om hier meer aandacht voor te vragen is mij gevraagd een flyer ontwerp te maken ter gelegenheid van de opening. Samen met Praktijk voor Pijnbestrijding uit Deventer deelt Gerard de praktijk, daarom mochten beide praktijken op de flyer verschijnen.

Flyer ontwerp voor campagne of event

Een flyer ontwerp laten maken voor een campagne of event werkt vaak erg efficient. De boodschap moet bekend worden. Het flyer ontwerp voor de opening van de praktijk aan de Goozsenstraat in Deventer had wat dat betreft een dubbele functie, naamsbekendheid en aandacht voor de opening van de praktijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak je keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  [mkdf_button size=”” type=”” hover_type=”” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”100″ text=”Bekijk alle refferenties” link=”https://brochure-ontwerp-bureau.nl/leer-meer/referenties/”]

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→