|    
 

Flyer maken | Festival Ambacht 21

Flyer maken | Festival Ambacht 21

Voor Festival Ambacht 21 mochten we een flyer maken. Een festival om moderne ambacht op een hele leuke en spannende manier te promoten onder de jeugd. Wij mochten o.a. een flyer maken. Naast maken van de flyer, hebben wij in opdracht van TekstdieSpreekt.nl ook de website, spandoeken en posters gemaakt voor dit veelzijdige festival in Zutphen.

De basis van een goede flyer is het concept

Een flyer maken bestaat uit verschillende onderdelen, maar het begint met het concept. De doelgroep is de jeugd die voor een vervolgopleiding moet gaan kiezen. Ook moeten de ouders van die jongeren getriggerd worden om het festival te bezoeken en hun kroost mee te nemen of in te lichten. Omdat het een stadsfestival is, hebben wij er voor gekozen om die uitstraling vast te houden. De gebouwen hebben wij bekleed met afbeeldingen van ambachten en technieken die ten toon worden gesteld. Daarbij hebben wij andere vlakken gebruikt om de kleuren van de Stichting Ambacht 21, terug te laten komen. Dit moet uitdagend overkomen voor de jeugd en tegelijkertijd aantrekkelijk en serieus genoeg voor ouders om er genoeg aandacht aan te besteden om hun kinderen gemakkelijk over te halen om eens inspiratie op te doen op het festival.

Sortering van foto’s

De uitdaging bij het flyer maken van Ambacht 21 waren onder meer de keuze in de vele deelnemers van het festival. Ongeveer 200 bedrijven en instellingen zijn benaderd en er werd uitgegaan dat er uiteindelijk 100 deelnemers zouden overblijven, nog steeds erg veel voor op een A5 flyer… Onze opdracht bestond o.a. uit het sorteren van de foto’s van al die deelnemers.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak je keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→