logo
De BrochureMakers is onderdeel van BasisReclame.

Facebook Campagnes

Landingspagina's

Promotiemateriaal

Drukwerk

Neem contact op

038 - 7850 516

info@basisreclame.nl

 

Drieluik folder ontwerp Cromwijk

Drieluik folder ontwerp Cromwijk

Wij mochten de nieuwe Folder maken voor Cromwijk Meditation & Coaching. Cromwijk Mediation & Coaching ondersteunt partijen bij het vinden van constructieve, duurzame oplossingen voor conflicten. Voor Cromwijk hebben  een drieluik folder ontwerp mogen maken. Ook hebben we een logo, visitekaartje, banner en website voor Cromwijk gemaakt.

Ook een folder laten maken?

Wij proberen onze klanten altijd te verrassen met een design dat bij hun past. Wij ontwerpen graag een grafisch uitdagend ontwerp voor een forlderin een standaard afmeting of in een apart formaat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

Maak een keuze

Gegevens

Reacties van tevreden klanten

Logo-blauw-achtergrond
Paulien van Bruggen
Oprichter Go-North.nl

Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

Petra Kok
Co-founder Employability

De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

download nu de productcatalogus→

})(jQuery)