|    
 

Drieluik A5 folder ontwerp voor Aqua Vital

Drieluik A5 folder ontwerp
Brochure voorbeelden drieluik
A5 Folder ontwerp

Folder ontwerp voor Auqa Vital

Aqua Vital levert waterfilters, van de beste kwaliteit. Voor het model de Seagull IV, is er een nieuw folder ontwerp gemaakt. De filter wordt gebruikt in vliegtuigen, boten en campers maar kan ook zeer goed thuis worden gebruikt. Om dit bij de klanten kenbaar te maken is er een nieuwe folder ontworpen, een drieluik A5 folder ontwerp met 6 pagina’s om zo alle informatie en mooie eigenschappen van het product toe te lichten.

Een folder zorgt voor een boost

De uitdaging van Aqua Vital, om het paradepaardje van het bedrijf, onder een nieuwe doelgroep kenbaar te maken, is laagdrempelig begonnen met een vermelding op de website. Echter bleek dit niet voldoende. Er moest meer aandacht voor het product komen, dat doen we door het product in de spotlights zetten. Het drieluik A5 folder ontwerp geeft genoeg mogelijkheden om de waterfilter te presenteren.

Professionele fotografie in het folder ontwerp

De juiste foto’s maken het folder ontwerp af. Beschikt de klant niet over mooie productfoto’s? Dan kunnen wij vaak de aangeleverde beelden opwaarderen om ze bruikbaar te maken voor een folder ontwerp. In dit geval hebben wij voor de sfeerfoto’s ook stockbeelden kunnen gebruiken.

Laat je folder ontwerp maken door De BrochureMakers

Ben je op zoek naar een nieuw folder ontwerp? De BrochureMakers hebben veel ervaring met het ontwerpen, schrijven en drukken van professionele bedrijfsfolders. Vraag een offerte aan in het formulier hieronder!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak je keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→