|    
 

Brochure ontwerpen Amsterdam | Zeilschool het Molenhuis

Brochure voorbeelden A4

Brochure ontwerpen Amsterdam | Zeilschool het Molenhuis

Wij mochten de nieuwe brochure maken voor Zeilschool het Molenhuis. Brochure ontwerpen Amsterdam, voor zeilschool Molenhuis hebben wij op het allerlaatste moment nog een brochure ontworpen en gedrukt. 3 dagen voor de HISWA kregen wij het belletje en zijn direct aan de slag gegaan met het brochure ontwerp. Na snel schakelen met de klant hebben we de brochures op de eerste dag van de zeilbeurs bij de RAI afgeleverd.

Brochure ontwerpen in diverse formaten

We hebben een brochure ontwerp gemaakt op A3 formaat, gevouwen naar een staande A4. We hebben in overleg met de zeilschool bepaalt wat voor uitstraling het brochure ontwerp moest hebben. Brochure ontwerpen begint natuurlijk bij een concept, dan de vormgeving en de tekst, maar de materiaal keuze is ook erg belangrijk. Daarom hebben wij voor een zwaardere variant gekozen en een papiersoort met glans.

Werkzaamheden:

  • Fotografie
  • Grafische vormgeving
  • Vouwen
  • 1.000 stuks full colour gedrukt
  • Binnen 4 dagen geleverd!

Ook brochures laten maken?

Wij proberen onze klanten altijd te verrassen met een design dat bij hun past. Een grafisch uitdagend ontwerp voor een standaard drieluik brochure of een folder in een unieke vorm?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak een keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→