|    
 

Brochure ontwerp Marine Supply Center Rotterdam

Brochure ontwerp Rotterdam | Marine Supply Center

Rotterdam, de havenstad van Europa ziet dagelijks honderden schepen komen en gaan. Deze schepen moeten uiteraard goed bevoorraad worden. MSC levert voedingsmiddelen, onderdelen, genotsmiddelen en eigenlijk elke andere wens van de bemanning om hun hun vaart probleemloos te laten verlopen. Wij mochten de nieuwe brochure maken van MSC Rotterdam.

Compleet nieuw brochure design voor MSC

Het oude design van de brochure moest in een nieuw jasje gestoken worden en de tekst moest aangepast worden. De bestaande Engelse teksten zijn aangepast en geoptimaliseerd zodat het voor de lezers direct duidelijk is wat MSC allemaal voor ze kan betekenen.

Ook een brochure maken?

Wij proberen onze klanten altijd te verrassen met een uniek brochure design dat bij hun past. Een grafisch uitdagend ontwerp voor een brochure in een standaard vorm of in een unieke stans-vorm.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak een keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→