|    
 

Brochure ontwerp | Jager Marine Service

Brochure ontwerp, Jager Marine Service

Jager Marine Service | Brochure ontwerp

Voor Jager Marine Service mochten wij de nieuwe brochure maken. Het bedrijf, dat al sinds jaar en dag boten en buitenboordmotoren levert heeft sinds kort een webshop. Op de webshop worden watersportartikelen aangeboden. Wij zijn benaderd om een brochure ontwerp te maken voor de bezoekers van een watersport beurs.

Wij hebben met mooie beelden van de watersport en nette artikelomschrijvingen watersporters naar de webshop getrokken. Ook is de brochure bij campings en standplaatsen aangeboden en sinds die tijd is de webshop een succes. Een duidelijk voorbeeld van cross-media en het nut ervan!

Ook een bedrijfsfolder- of brochure laten maken?

Denk je erover na om een brochure, flyer of folder te laten ontwerpen? Ons designteam staat klaar om jouw nieuwe brochure te ontwerpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak een keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→