|    
 

Brochure ontwerp Endosi – Zwolle

Brochure, Endosi, Zwolle

Brochure ontwerp voor Endosi – Zwolle

Endosi wou een nieuwe brochure laten maken. Endosi ontwikkelt ERP systemen voor de MKB. Met name op het gebied van administratie onderscheiden ze zich. Een betaalbaar webportaal waarmee ondernemers hun administratie en relaties kunnen beheren. het concept moest eenvoudig worden weergegeven in een brochure.

Compact brochure ontwerp laten maken

Een product met veel mogelijkheden maar dat toch voor elke onderneming een passende oplossing is. Bij ons kwam een compacte vorm als idee uit de bus. Dat betekende voor ons dat het een compact brochure ontwerp moest worden. Overzichtelijk maar compleet!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak een keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→