|    
 

Bedrijfsfolder ontwerp voor Combigas BV Zwolle

Bedrijfsfolder ontwerp voo Combigas BV te Zwolle

Wij mochten de nieuwe Folder maken voor Combigas BV. Combigas BV te Zwolle is de grootste leverancier en installateur van gasdistributie systemen in Nederland. Het was de bedoeling dat hun complexe installaties, begrijpelijk uitgebeeld werden in de nieuwe folder. Er moest een vertaalslag worden gemaakt.

Voor wie heeft Combigas BV de nieuwe folder laten maken?

De doelgroepen van Combigas BV bestaan uit de technische industrie, waaronder technische bedrijven en laboratoria, en daarnaast de medische industrie. Hiervoor zijn twee folders ontworpen.

Werkzaamheden:

  • Tekst
  • Fotografie
  • Grafische vormgeving
  • Stansen
  • 3.000 stuks full colour gedrukt

Ook folders laten maken?

Wij proberen onze klanten altijd te verrassen met een design dat bij hun past. Met een leuke stansvorm zoals bij Combigas BV, of een grafisch uitdagend ontwerp voor een standaard drieluik folder.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen voor folders

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak een keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden…

  download nu de productcatalogus→