logo
De BrochureMakers is onderdeel van BasisReclame.

Facebook Campagnes

Landingspagina's

Promotiemateriaal

Drukwerk

Neem contact op

038 - 7850 516

info@basisreclame.nl

Wat hebben we nodig om aan de slag te gaan!

Het logo

Aan je logo herkennen klanten je bedrijf. Daarom komt je logo prominent in je brochure, flyer of folder. Lever je logo aan in  formaat .eps. Ook een .png of een .jpg kunnen we aan.

De huisstijl

Wil je de brochure of folder in de huisstijl van je bedrijf? Mail ons dan een voorbeeld van je huisstijl, bijvoorbeeld een visitekaartje of website. Je kunt je bestanden hier uploaden.

Je oude brochure

Misschien heb je een bestaande brochure die je als voorbeeld wilt gebruiken. Upload die dan hier.

Tekst en inhoud

Jij hoeft de tekst niet zelf te schrijven. Dat doen wij. Je krijgt een checklist waar je jouw wensen invult. Wij maken er een lopende tekst van.

Beeldmateriaal

Heb je zelf beeldmateriaal dat je in je folder of brochure wilt hebben? Upload ze dan hier. Hou wel rekening met een resolutie van minimaal 300 dpi.

Wij kunnen ook zorgen voor foto’s en ander beeldmateriaal. Daarvoor hebben we een uitgebreide beeldbank beschikbaar. Wil je helemaal op maat materiaal? Onze fotografen komen graag langs om een professionele foto te maken die past bij jouw wensen.

Jouw suggesties voor een ontwerp

Heb je voorbeelden van een mooi ontwerp op internet gezien? Mail dan de link naar info@debrochuremakers.nl. Wij houden  rekening met jouw suggesties bij het ontwerp.

catalogus, prijzen

Bekijk hoe onze prijzen berekend worden… download nu de catalogus 

})(jQuery)