|    
 

Folder ontwerpen en drukken

Een folder ontwerpen die gelezen wordt

Veel ondernemers laten een folder ontwerpen. Maar wanneer weet je dat je folder ook het juiste ontwerp heeft? Bij De BrochureMakers ben je aan het juiste adres. Mensen lezen folders kort. Daarom ontwerpen wij folders die je in één oogopslag doorziet, of het nu een drieluik folder is of een kleiner exemplaar. Een folder moet jouw bedrijf en product professioneel promoten.

Pakkend folder design

Onze folder ontwerpen komen in alle vormen en maten. Maar hoe groot of klein een folder ook is, hij moet de lezer pakken bij de eerste oogopslag. De folders die wij ontwerpen hebben daarom korte teksten en professionele foto’s die direct de aandacht trekken. Dankzij dit pakkende folder design is effect verzekerd.

Meekijken en beslissen

Wij verwerken al jouw wensen en eisen voor de folder in een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf, huisstijl, website en natuurlijk de boodschap die je wilt communiceren. Wij doen een voorstel voor het folder ontwerp, jij kijkt mee en beslist. Totdat we een folder hebben met een aantrekkelijk design, pakkende teksten en goede foto’s waar jij helemaal tevreden over bent.

Prettige prijzen

Wij hanteren prettige prijzen. We ontwerpen de folder per pagina. Daarom rekenen we ook prijzen per pagina. En dat is nooit teveel! Wil je een professionele folder laten maken die past bij jouw wensen? Vraag een gratis offerte aan. En natuurlijk zorgen wij ook voor het drukken van jouw folder.

Waarom een folder laten ontwerpen door de BrochureMakers

 • Altijd een uniek folder ontwerp
 • In lijn met je huisstijl en afgestemd op je boodschap
 • Binnen 3 dagen een eerste ontwerp
 • Meerdere aanpassingsronden
 • Vooraf helderheid over kosten
 • Binnen enkele dagen gedrukt

Optimale mix van online en offline communicatie

Je online business combineren met een folder, brochure of flyer zorgt ervoor dat je overal goed zichtbaar bent met jouw merknaam of product. Laat dus naast je Google campagne of Facebook publicaties een folder ontwerpen die jouw business promoot? Laat je adviseren over een goede mix van online én offline communicatie om je (potentiële) klanten optimaal te informeren.

Korte, pakkende teksten

Een aantrekkelijke folder maken vraagt om korte, pakkende teksten die de essentie van je boodschap direct weergeven. De juiste teksten zorgen ervoor dat je boodschap goed overkomt.

Folder ontwerpen en laten drukken

We bieden vooraf altijd een vaste, scherpe prijs voor het maken van de folder inclusief het drukken van de folders! We combineren zoveel mogelijk bestellingen, waardoor we ze goedkoper kunnen aanbieden. We staan garant voor kwaliteit en service, zorgen dat alles op tijd geleverd wordt en leveren de folders bij je af.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak een keuze

  Gegevens

  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.