|    
 

Flyer ontwerpen en drukken

Flitsende flyer ontwerpen

Een flyer ontwerpen die jouw boodschap kort en krachtig communiceert. Dat is niet zomaar gedaan. Er komt er veel kijken bij het ontwerpen van een flyer. De kleuren, teksten en foto’s moeten jouw boodschap direct communiceren. De BrochureMakers kunnen een flyer ontwerpen die precies past bij jouw bedrijf en wensen. Een flyer die de lezer gelijk pakt.

Pakkend design

Een goed ontworpen flyer heeft een pakkend design. De lezer ziet direct bij de eerste oogopslag waar het om gaat. Het is een kunst om de aandacht te trekken met formaat, kleuren, teksten en foto’s. Daarom kun je je flyer het beste laten maken bij De BrochureMakers.

Meekijken en beslissen

Wij verwerken al jouw wensen en eisen voor een flitsende flyer in een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf, huisstijl, website en vanzelfsprekend de boodschap die je wilt communiceren. Wij doen een voorstel voor het flyer ontwerp, jij kijkt mee en beslist. Totdat we een flyer design hebben met pakkende teksten en goede foto’s waar jij helemaal tevreden over bent.

Prettige prijzen

Wij hanteren prettige prijzen. We gaan jouw flyer ontwerpen voor een vaste prijs. En dat is nooit teveel! Wil je een professionele flyer laten maken die past bij jouw wensen? Vraag een gratis offerte aan. En natuurlijk zorgen wij ook voor het drukken van jouw flyer.

Waarom een flyer laten ontwerpen door De BrochureMakers

 • Altijd een uniek flyer ontwerp
 • Vooraf weet je wat de kosten zijn
 • Verschillende aanpassingsrondes
 • Binnen 3 dagen een ontwerp onder ogen
 • Flyers kunnen ook gedrukt worden
[mkdf_button size=”medium” type=”” hover_type=”” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”100″ text=”Vraag direct een offerte aan” link=”#form” color=”#ffffff” hover_color=”#009fe3″ hover_background_color=”#ffffff” border_color=”#ffffff” hover_border_color=”#ffffff”]

Ruime ervaring

Flyers zijn een goed middel om een actie onder de aandacht te brengen. Combineer dit met je website en eventueel de social media netwerken en zorg dat daar ook aandacht wordt gegeven aan de aanbieding of actie.

Het bepalen van de kleur, het lettertype, de foto’s en zelfs de dikte van het papier kunnen het verschil maken. Voordat er wordt overgegaan op het ontwerpen van de flyer, moet de strategie zo nauwkeurig mogelijk bepaalt worden.

Wil je dat jouw actie slaagt? Neem contact op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak je keuze

  Gegevens

  [mkdf_section_title title=”Reacties van tevreden klanten” title_color=”#009fe3″ title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””]
  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.

  PTGM human resource management

  Professionele bedrijfsuitingen voor een goede prijs De BrochureMakers zorgt ervoor dat onze bedrijfsuitingen er professioneel uitzien. Websites, factsheets, kerstkaarten, autoreclame, etc. Maar De BrochureMakers verzorgen ook grafische weergaven in onze HR-adviesrapporten en onderzoeksrapportages waar onze klanten telkens weer van onder de indruk zijn.

  [mkdf_button size=”” type=”” hover_type=”” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”100″ text=”Bekijk alle refferenties” link=”https://brochure-ontwerp-bureau.nl/leer-meer/referenties/”]
  [mkdf_call_to_action full_width=”no” type=”normal” show_button=”no” box_padding=”20px 80px” text_size=”16px”]

  Bekijk hoe onze prijzen berekend worden… download nu de catalogus [mkdf_icon icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-arrow-right” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”” type=”normal”]

  [/mkdf_call_to_action]