|    
 

Een professionele brochure laten maken door De BrochureMakers

Professionele brochure laten maken

Als wij voor jou een brochure maken, zet jij je bedrijf in de schijnwerpers. Bij een brochure laten maken komt veel kijken. In een brochure design van ons vind je altijd krachtige productomschrijvingen met een goede lengte en representatieve productfoto’s. Wij maken brochures die passen bij jouw huisstijl en uitstraling zodat klanten snel doorkrijgen wat je te bieden hebt. Wij zijn De BrochureMakers.

Uniek brochure design

Elke brochure die wij maken heeft een uniek design. We werken binnen de huisstijl van jouw bedrijf maar ontwerpen een op maat gesneden brochure met een verrassende lay-out voor elke pagina. Wij zien elke pagina van jouw brochure als een uitdaging voor een professioneel brochure ontwerp.

Meekijken en beslissen

Wij verwerken al jouw wensen en eisen voor de brochure in een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf, huisstijl, website en niet te vergeten de boodschap die je wilt communiceren. Wij doen een voorstel voor het brochure ontwerp, jij kijkt mee en beslist. Totdat we een brochure hebben met een aantrekkelijk design, pakkende teksten en goede foto’s waar jij helemaal tevreden over bent.

Prettige prijzen

Wij hanteren prettige prijzen. We ontwerpen de brochure per pagina. Daarom rekenen we ook prijzen per pagina. En dat is nooit teveel! Wil je een professionele brochure laten maken die past bij jouw wensen? Vraag een vrijblijvende offerte aan. En natuurlijk zorgen wij ook voor het drukken van jouw brochure.

Waarom een brochure laten ontwerpen door De BrochureMakers

 • Altijd een uniek brochure design
 • Vooraf weet je wat de kosten zijn
 • Verschillende aanpassingsrondes
 • Binnen 5 dagen een ontwerp onder ogen
 • Brochures worden ook gedrukt

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

  Maak een keuze

  Gegevens

  Logo-blauw-achtergrond
  Paulien van Bruggen
  Oprichter Go-North.nl

  Professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van De BrochureMakers!

  Petra Kok
  Co-founder Employability

  De BrochureMakers zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl, website en alle andere reclameuitingen. Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier.